Zvezde i tračevi

PARTIZAN I ZVEZDA U KLINČU, SVI BRUJE O PEVAČICI! Teodora Džehverović smuvala košarkaša -"Sa jednog sportiste na drugog"

Autor Katarina Bojović

Teodora Džehverović već neko vreme se dovodi u vezu sa jednim košarkašem, a sada je prisustvovala i derbiju.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je stavila tačku na dugu vezu sa košakašem Ninom Čelebićem, a već nekoliko meseci kasnije dovodi se u vezu sa novim sportistom!

Nakon raskida prestala je da govori o svom emotivnom životu, a već neko vreme se na mrežama priča o njenoj ljubavi sa košarkašom Crvene Zvezde. Ove navode dodatno su podgrejali i kadrovi pevačice na večerašnjem derbiju! Teodora je na utakmicu Partizana i Zvezde stigla u pratnji dve drugarice, a ubrzo su podelile i nekoliko storija.

Teodora je na svom Instagamu objavila selfi sa prijatejicama, a potom snimila i teren. U jednom trenutku čak ju je uhvatila i televizijska kamera.

Komentari su se munjevitom brzinom proširili na društvenim mrežama, a mnogi su isticali da je gotovo sigurno da je "prešla na novog košarkaša".

Pogledajte i snimak koji je objavila:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!