Zvezde i tračevi

ODVRATNO! POTEZOM ZGROZIO JAVNOST! Zbog gadosti Zvezdana Slavnića svi zanemeli od ŠOKA - Snimak isplivao na mrežama!

Autor Anja Konstantinović

Učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić jednim potezom zgrozio je javnost.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Zvezdan Slavnić mesecima šokira domaću javnost, a sada je osvanuo snimak nove gadosti koja je zgrozila sve. Nakon što je njegova devojka Anđela Đuričić sve ostavila bez teksta kada je lizala njegova stopala, kao i druge delove tela, na mrežama je počeo da kruži snimak iz garderobera koji je šokirao.

Slavnić je uzeo nečiji peškir iz garderobera i brisao intimne delove. Poznato je da u Beloj kući kamere rade 24 sata, a zadrugari ni ne sumnjaju da osim onih lepih, zabeležene su i ovakve situacije na koje nimalo neće biti ponosni kada izađu iz rijalitija.

Zvezdan je postao poznat širokom auditorijumu učešćem u Zadruzi 6, a došao je u žižu interesovanja kada je prevario dugogodišnju suprugu Anu Ćurčić sa 22 godina mlađom Anđelom Đuričić. On je sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a devedesetih je važio za žestokog momka s ulice koji je robijao zbog ubistva.

U rijalitiju ne prestaje da maltretira svoju bivšu nevenčanu suprugu, koju je pljuvao, polivao, a zatim joj prevrnu krevet nakon što se vratio u Zadrugu posle kraćeg odsustva. Kako komentarišu na mrežama fanovi Zadruge koji prate rijaliti 24 sata, Slavnić je izašao zbog Aninih optužbi za nasilje, a njegova devojka Anđela izjavila je da ga je Ana tužila za nasilničko ponašanje, te da je to razlog njegovog izlaska.

"Brate, uhapšen sam bio", rekao je Zvezdan u jednom momentu na snimku koji je objavljen na Instagram nalogu posvećenom Zadruzi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!