Zvezde i tračevi

SAMO ZA MUZIKU DALA 20.000 EVRA: Sofija časti - Tea Tairović i Rada Manojlović se oparile na rođendanu žene fudbalera!

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna manekenka i izabranica Luke Jovića Sofija Milošević, nije žalila para na proslavu rođendana

Izvor: Instagram/screenshot/sofijamilo

Sada je otkriveno da je zgodna manekenka i mama dva dečaka koja je dobila sa fudbalerom Lukom Jovićem, samo za angažovanje ove dve pevačice dala 20.000 evra!

"Sofija obožava Radine i Teine pesme i energiju, pa je odmah znala koje će pevačice angažovati da joj zabavljaju goste na proslavi. Kada su pristale da pevaju pitala ih je za cenu, ali one nisu želele da naplate. Međutim, Sofija je poznata kao veliki džek, pa je izdvojila pozamašnu sumu kojom ih je astila, a poklonila im je i haljine iz nove kolekcije", rekao je neimenovani izvor listu Informer i dodao da je suma kojom je "častila" na kraju iznosila 20.000 evra.

Na proslavi su, pored Sofije, najveselije bile Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Jelisaveta Orašanin.

"Verujte, nisu stale. Celo veče su igrale. U jednom trenutku se mikrofona latila i Jelena Karleuša koja je otpevala 'Đurđevdan'. To se posebno dopalo Jelisaveti Orašanin koja voli tu  pesmu, pa je sve vreme bila na nogama".

Pogledajte slavljenicu sa izabranikom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!