Zvezde i tračevi

MORALA SAM DA GUGLAM KAKO IZGLEDA LUK: Ima poznate roditelje i nimalo BLAMA - snimak razmažene bogatašice razbio mreže!

Autor Dragana Tomašević

Ćerka Sofije Kopole i unuka slavnog Frensisa Forda Kopole Romi, snimila sramotni video koji je za dan pregledan više od 20 miliona puta

Izvor: Twitter/screenshot/@savbrads

Sofija Kopola, ćerka legendarnog Frensisa Forda Kopole, dobila je ćerku Romi s muzičarem Tomom Marsom, koja je jednim snimkom uspela da napravi haos na društvenim mrežama.

U klipu se čuje kako naslednica čoveka koji je režirao "Kuma" govori da je kažnjena i da će vreme koje provodi u kući iskoristiti da spremi večeru. Romi je kažnjena jer je tatinom kreditnom karticom pokušala da iznajmi helikopter kako bi išla s prijateljima na večeru, a usput je spomenula i da joj roditelji zabranjuju da ima društvene mreže.

Izvor: Twitter/screenshot/@savbrads

"Ionako neću biti popularna na TikToku pa ću snimiti ovaj video. Spremiću večeru, a ne znam kako izgleda luk, morala sam da guglam, da li ovo vama izgleda kao luk", pita ona držeći glavicu u ruci. U jednom trenutku snima i dečka njenog bejbisitera, koji je morao da ode po njene namirnice, i otkriva "imam bejbisitera jer moji roditelji nikad nisu kod kuće".

Iako je juče objavila i obrisala video, postala je zvezda društvenih mreža - samo na Tviteru je ovaj snimak pregledan više od 20 miliona puta. Pogledajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!