Zvezde i tračevi

IMA NAJSKUPLJU KUĆU NA DOMAĆOJ SCENI, A DA VIDITE ŠTA VOZI! Neviđeno izdanje Vere Matović - ovako provodi dane!

Autor Katarina Bojović

Vera Matović uhvaćena je u ležernom izdanju, a paparaci su uspeli da usnime i njen dom koji važi za jedan od najskupljih na domaćoj estradi.

Izvor: YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović na estradnoj sceni je punih 50 godina, a jednom prilikom je otkrila sa kakvim bizarnim pričama se susrela tokom svoje karijere, kao i da su je zabolele priče da se udala za pokojnika.

Za Veru Matović kažu da je jedna od najbogatih pevačica na estradi, a priča se da njena vila na Dedinju vredi oko 4.000.000 evra. Njena kuća važi za najskuplju na domaćoj sceni, a ekipa emisije "Paparaco lov" sada ju je uhvatila dok je jednog sasvim običnog dana krenula u obavljanje svakodnevnih obaveza.

Vera je godinama vredno radila i ulagala u izuzetne stilske komade, antikvitete i umetničke slike najboljih savremenih domaćih autora čija je vrednost u međuvremenu udvostručena. Međutim, pevačica očigledno, kada je odabir automobila u pitanju, nije tako rada da i na to troši novac, te je sada uhvaćena kako se vozika skromnim gradskim autićem.

Pogledajte unutrašnjost Verinog doma:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!