Zvezde i tračevi

"ISTA K'O MOJA, SAMO NOVA I ZATEGNUTA!" Mika i Giba promenili pol, Rada pričala o NAJINTIMNIJIM DETALJIMA - otkrila sve!

Autor Katarina Bojović

Rada Vasić prvi put komentarisala promenu pola svojih sinova Mike i Gibe.

Izvor: Instagram/gibavasic/screenshot/AMG

Nedavno je u svim domaćim medijima odjeknula vest da su nekadašnji rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić promenili pol.

Blizanci koje je Srbija upoznala u rijalitiju Veliki Brat, a potom i u Zadruzi, zajedno sa roditeljima Radetom i Radom Vasić, sada se zovu Ana i Ivana Nikolić, a javnost je nedavno imala prilike i da ih vidi na snimku posle venčanja jedne od njih. U javnost su ispliali prvi snimci i fotogafije na kojima se vidi kako sada izgledaju, dok su njihovi roditelji ostali nedostupni za komentar - sve do sada!

Njihova majka Rada Vasić prvi put je pričala na ovu temu, ali se dotakla najintimnijih detalja. Ona je najpre otkrila kako njihova familija gleda na tranziciju blizanaca.

"Familija cela, pa kad ja podržavam, nek podržava i familija."

Izvor: Kurir

Rada je za domaće medije progovorila i o intimnim delovima tela svojih blizanaca.

"Vidim, pa kako da ne vidim na moje ćerke, hvala Bogu, pa kome da pokažu ako neće meni. Kažem sine isto ko moja, isto, isto ko mamina samo što sad vaša bolja, nova, zategnuta. A mama rodila, izvukla se sinko dosta", rekla je za "Hype".

Pogledajte njihovo prvo pojavljivanje u javnosti:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!