PROCURIO SNIMAK

ISPLIVAO DOKAZ DA SE TAJNO OŽENIO! Darko Lazić i Katarina rekli "da", a svima je čudno šta su oboje OBUKLI! (FOTO)

Autor Branka Bajić

Darko Lazić i Katarina Stojanović su ipak rekli "da" jedno drugome, a na društvenim mrežama je objavljen snimak s tajnog venčanja.

Darko Lazić, Katarina
Izvor: TV Pink / screenshot

Darko Lazić se trenutno nalazi u bolnici zbog komplikacija nastalih nakon operacije zatezanja kože kojoj se nedavno podvrgao, a svakodnevno mu u posetu dolazi supruga Katarina Stojanović, s kojom se nedavno u tajnosti oženio. 

Iako je u više navrata govorio da do venčanja nije došlo, ali da živi kod svoje drage, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji ne ide u prilog tome, već govori da su jedno drugome zaista rekli sudbonosno "da".

Katarina je objavila niz snimaka i slika sa Darkom, te otkrila kako je počela njihova ljubav, a kako je navela nije mislila da će se išta dogoditi kada su otišli na kafu. "Idem samo na brzinsku kafu s bivšim, šta može da se desi?", napisala je Katarina iz snimak koji predstavlja kolaž njihovih fotografija, danas uspomena, a među njima je i snimak sa venčanja na kojem se čuje kada on kaže "da". Nije nosila venčanicu, već je bila u crnoj uskoj haljini golog stomaka, a Darko je nosio džemper ispod kojeg je imao belu košulju, i farmerke.

Mnoge je njihov stajling za ovako važan čin iznenadio, pa i dalje ostaje pitanje da li se radi o šali ili je zaista sve ličilo na jedan običan dan, a pretvorio se u onaj poseban.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!