Zvezde i tračevi

U TANGAMA ČESTITALA USKRS: Atraktivna navijačica na meti kritika - pozirala u halterima, posle i njih skinula!

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol dobila pregršt komentara na račun "ukršnjih slika"

Izvor: Instagram/knolldoll

Najpoznatija hrvatska navijačica i Instagram lepoticaIvana Knol, postala je svetska senzacija kada je prošetala tribinama prvenstva u Kataru, nakon čega nije imala "ni dana odmora". Ivana je ubrzo nakon završenog prvenstva u fudbalu otputovala u Ameriku, gde se i sada nalazi.

Viđena je na žurci s Džejmijem Foksom, potom Drejkom i Leonardom Dikapriom, a uporedo je snimala kampanje i objavljivala vrele fotke na društvenim mrežama. Sada je, na katolički Uskrs, čestitala vernicima obučena u izazovnu, čipkanu haljinicu ispod koje su se videle roze mrežaste čarape i halteri, a potom je na svom storiju objavila i kako uživa.

Ivana je objavila par slika s Floride na Uskrs - prvo je snimala tanga kupaći otpozadi, da bi potom, slikom iz kupatila, pokazala i kako je pocrnela. Iako su pratioci hvalili njen izgled, bilo je i onih koji su joj zamerili način na koji je čestitala praznik.

Izvor: Instagram/knolldoll

 Pogledajte i ove slike atraktivne Hrvatice:

 Sa prvenstva u Kataru:

 I žurke s Drejkom i Leonardom Dikapriom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!