Zvezde i tračevi

VODIO SAM LJUBAV NA FUDBALSKOM TERENU, DVA PUTA PO 45 MINUTA! Folker šokirao - "Žena se zamalo nije razvela od mene"

Autor Dragana Tomašević

Boban Rajović priznao da se tokom karijere pokajao samo zbog priznanja da je vodio ljubav na terenu

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Boban Rajović (51), koji je već tri decenije u braku sa suprugom Draganom, otkrio je da je najviše trzavica u braku imao zbog "svog jezika". Rajović je priznao da se jednom prilikom zamalo nije razveo kada je otkrio da je imao se*s na fudbalskom terenu.

"U životu se najviše kajem zbog ove izjave: 'Najčudnije mesto na kojem sam vodio ljubav s devojkom bio je fudbalski teren, na ivici šesnaesterca. Dva puta po 45 minuta, bez produžetaka'. Sada, u ovim godinama, kada sam postao zreliji, kažem sebi: "Pa nisi morao baš to da obelodaniš, Rajoviću, mogao si baš i da sačuvaš za sebe'. To je bio jedan od top tri razloga da se razvedem od žene. Kada je taj naslov pročitala, nastao je haos. Od nekih naslova u novinama pocrvenim, pokrijem se ušima, ali sve je to šou-biznis, meni je nekad neki tekst što izađe o meni simpatičan, ali opet zaboravim da imam i ozbiljnu odraslu decu kod kuće, koja ne vole to da pročitaju, i onda mi bude žao", rekao je Boban, pa otkrio kako je njegova žena reagovala na njegove prevare, kao i kako je uspela da sačuva njihov brak:

"Moja žena je u potpuno drugom svetu i svaka joj čast šta je sve izdržala pored mene. Ona je svesna sebe, gospođa, i mnoge stvari mi je prećutala, iako je uvek znala kada zgrešim. Dragana je neko ko beži od javnosti, nije u tom fazonu. Naravno, mnogo me podržava i voli, ali ne želi da se javno eksponira, kao ni moja deca".

Rajović je nedavno postao deda, ali, kako i sam kaže, što je stariji, to se devojke više lepe za njega.

"Lepe žene mi kažu da sam simpatični deda. Što se tiče izreke: 'Bez starca nema udarca', u potpuno bih se složio s tim, samo što bih poentirao da sam ja oženjen čovek. Mislim da devojke koje su malo mlađe vole iskusnije, starije muškarce. Ipak, da ponovim, ja sam oženjen čovek i nijedna žena me, u tom smislu, ne zanima, osim moje supruge".

(MONDO, Republika)