ISPALE SILIKONSKE SEDMICE! Srpska pevačica prekrila lice, na telu trake i KAJLE! Bikini ne može da zadrži NESTAŠNE GRUDI

Popularna pevačica Dara Bubamara napravila je haos na mrežama "vrućim" snimkom s odmora.

Instagram/darabubamara_official/screenshot

Dara Bubamara već neko vreme uživa na drugom kontinentu odakle svakodnevno izazovnim izdanjima pravi pometnju na mrežama. Pevačica je otputovala u Brazil kako bi napunila baterije za sve predstojeće obaveze, a kako se priča za odmor je "pukla" navodno čak 25.000 evra.

Birala je najskuplji hotel, povela svoje saradnike, a samo za avionske karte dala je 6.000 evra. Dara maksimalno uživa u čarima i lepotama Rio de Žaneira, a njeni pratioci ponovo uživaju u fotkama s plaža. Nakon što je pozirala u minijaturnom bikiniju, Dara je otišla korak dalje i objavila "vrući" snimak koji je muškarcima "podigao pritisak".

Dara je snimala telo u minijaturnom bikiniju, koji su činile tračice i kajle, a ogromne grudi nije mogla da obuzda, pa su joj ispadale iz kupaćeg. Bikini je jedva držao njene grudi, za koje mnogi tvrde da su nove "sedmice", dok se ona snimala u zanosu i pozirala za obožavatelje. Pogledajte:

This browser does not support the video element.

dara bubamara  #instagram/darabubamara_official

Pevačica je često na meti žestokih prozivki zbog, kako tvrde preteranog korišćena Fotošopa, a nedavno su kadrovi iz jedne emisije napravili pometnju, pogledajte kako izgleda uživo:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!