Zvezde i tračevi

TUGA! MLADI PEVAČ (27) PRONAĐEN MRTAV! Majka mu je slavna glumica, a u hit seriji je igrao pokojnog oca (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Mladi pevač Hulijan Figeroa, sin poznate glumice, pronađen je mrtav. Imao je samo 27 godina.

Izvor: Instagram/JulianFigueron

Hulijan Figeroa, mladi pevač i zvezda telenovela, preminuo je u 28. godini. Hulijan je bio sin poznate glumice sa Kostarike, Maribel Gardije, i meksičkog pevača i kompozitora Hoana Sebastijana.

Vest o smrti Hulijana potvrdila je njegova neutešna majka, koja je saopštila da je pronađen bez svesti u svojoj sobi. Pozvani su Hitna pomoć i policija ali su mogli samo da konstatuju smrt. Uzrok je, utvrdila je istraga, bio srčani udar pod još uvek nepoznatim okolnostima.

Izvor: YouTube/Azteca Noticias

Maribel je objavila i da će sahrana biti održana u najužem krugu porodice, i zamolila fanove da poštuju privatnost Hulijanovih najbližih.

Figeroa je igrao u hit seriji "Mi camino es amarte", kao i serijama "Come dice el dicho" i "Por Siempre Joan Sebastian", u kojoj je igrao sopstvenog oca. Njegov otac je preminuo 2015. godine u 65. godini života. Hulijanov poslednji post na Instagramu bio je u znak sećanja na pokojnog oca.

Ovo je bila jedna od njegovih najpoznatijih pesama.

Huliijan Figeroa spot
Izvor: YouTube/Skalona music group

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)