Zvezde i tračevi

"HVALA ALAHU NA NOVOJ BEBICI" - Dejan Dragojević se častio mašinom od 18.000 €: Samo sam digao ruke i zamolio! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Dejan Dragojević pohvalio se na društvenim mrežama novim kolima kojima se častio.

Izvor: YouTube/Dejan Dragojevic/screenshot

Pobednik jedne sezone Zadruge Dejan Dragojević do sada se našao nekoliko puta u centu pažnje javnosti. Nakon što ga je supruga Dalila Dragojević prevarila pred kamerama s Filipom Carem, ista sudbina ga je zadesila i sa tadašnjom devojkom Aleksandrom Nikolić. Tek nedavno je uspeo da se zvanično razvede od bivše supruge, a ona je otkrio da je konačno srećno zaljubljen i objavio fotografiju nove izabranice.

U žižu interesovanja opet je dospeo kada je priznao da je pre četiti godine prešao u islam, o čemu se i ranije nagađalo. On je snimio nekoliko videa iz Meke u koju je otišao za vreme Ramazana - pokazao je trenutak kada su ga ošišali do glave, scene iz džamije, a zatim priznao i koje su ime dali.

Nakon povratka iz Meke, Dejan se na Instagramu pohvalio novim kolima koja je pazario. Dejanov izbor je bio "Nissan juke", a njegova cena se kreće od 17.900 evra. Objavio je fotografije na kojima je pozirao pored novog automobila, a usput se zahvalio i Alahu na istom.

"Ovaj mesec je stvarno poseban. A samo sam digao ruke i zamolio od tog trenutka počele su da mi se dešavaju samo lepe stvari... Ono što sam do skoro zamisljao u dovama sada mi je ispred očiju i moje je... Moje putovanje, moj auto, moja porodica... Sve dodje na svoje, nisam dobar primer, ali sam dobra lekcija...", napisao je on, dok je preko fotografije poručio - "Hvala Alahu na mojoj novoj bebici".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!