Zvezde i tračevi

ŽENIO SE DVA PUTA I IMA ŠESTORO DECE! Ovako izgledaju IZABRANICE Baje Malog Knindže - ne zna se koja je LEPŠA!

Autor Katarina Bojović

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, vrlo je posvećen svojoj porodici, a ovako izgleda njegova prva, ali i druga žena.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Srpski pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, na estradi je već decenijama, ali o njegovom privatnom životu ipak se malo zna.

Nedavno je javnost šokirao pričom o pogrešnoj dijagnozi koja mu je postavljena i zbog koje je sa samo sedam godina ostao bez bubrega, ali se u žiži interesovanja našao i zbog svog porodičnog života. Pajčin ima šestoro dece iz dva braka.

Četvoro je dobio u prvom braku sa suprugom Merlinom, koja mu je rodila i ćerku Ljiljanu koju je domaća javnost upoznala kada je odgovorila Jeleni Karleuši na prozivke upućene njenom ocu, a nedavno je predstavio i drugu ženu Dijanu sa kojom je u brak stupio 2017. godine.

Njegova prva, kao ni duga supruga se ne pojavljuju često u javnosti, a Bajina najstarija ćerka Smiljana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Merlinom pa možemo videti kako ona izgleda.

Izvor: Instagram/pajicsmiljana/screenshot

Fotke sa drugom suprugom redovno objavljuje pevač:

Pogledajte i Bajine ćerke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!