Zvezde i tračevi

PRE GALA VENČANJA SA SRPSKIM BIZNISMENOM PAO REMONT! Zgodna Hrvatica operacijama promenila lični opis! Izgleda drugačije

Autor Anja Konstantinović

Iva Grgurić na društvenim mrežama objavila je svoju fotografiju i otkrila da je ponovo nešto radila na sebi.

Izvor: Instagram/iva_grguric_official

Zgodnu Hrvatcu Ivu Grgurić javnost je upoznala u Zadruzi iz koje je izašla kao pobednica, a ubrzo je u centar komentarisanja dospela i zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla. Iva nikada nije krila da je nakon izlaska iz Zadruge imala nekoliko plastičnih operacija, ali i zahvata na licu. Svojevremeno je otkrila da je uvećala grudi, usne i jagodice, smanjila nos, zategla lice, uradila "mačje oči", a nedavno se pohvalila i novom promenom!

Iva je neko vreme uživala u ljubavi sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem, usledio je iznenadni raskid, a zatim pomirenje. Ona je nedavno otkrila i da planiraju veliko venčanje, kao i da je spremna da se ostvari u ulozi majke.

"Planiramo bebu. Ja 1. maja punim trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom detetu, da sam ranije rodila ne bi bilo dobro, jer sam se pronalazila", rekla je ona nedavno i progovorila o venčanju: "Planiram i venčanje, to će biti svadba za pamćenje, ali polako. Sigurno je da će biti u Beogradu i da će biti puno zvanica. Imam želju da napravim veliko venčanje", navela je nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, koja je na društvenim mrežama otkrila da je išla na još jednu u nizu korekcija.

"Hvala, draga, na savršenoj konturi lica", obratila se ona jednoj doktorki, a evidentno je da izgleda dosta drugačije.

Pogledajte i kako je Iva zgledala do pre samo nekoliko godina:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!