POGLEDAJTE

SEDI TOPLES NA STOLICI, A TETOVAŽA PREKO CELIH LEĐA! Mina Vrbaški ponovo šokirala - posle UDAJE se sva IŠARALA!

Autor Branka Bajić

Mina Vrbaški je odnedavno udata žena i živi u Norveškoj, i možda je prestala sa estetskim zahvatima, ali s tetovažama definitivno nije.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mina Vrbaški se povukla iz javnosti nakon učešća u Zadruzi i vodi sasvim drugačiji život, a nedavno je potvrdila da se udala za partnera Dina zbog kojeg se preselila u Norvešku.

Pričala je i o tome da su je korekcije kojima se podrvgla unakazile, te da će se vratiti prirodnom izgledu što više može, ali od tetovaža ne odustaje, pa se pohvalila novom na Instagramu.

Poznato je da Mina Vrbaški voli tetovaže i da ih ima puno na telu, a ovog puta je odlučila da doradi leđa i tetovažu koja joj je pokrivala pola proširi na cela leđa. Snimljena je u tattoo studiju dok je sedela na stolici toples i dok je trajao proces tetoviranja, a preko celih leđa - od ramena do zadnjice - ima glavu lava. Tetovaža još nije gotova, a da je Mina zadovoljna govori i njen osmeh na licu.

Zanimljvo je da je u isto vreme na tetoviranju bio i Nenad Aleksić Ša, koji je takođe nedavno stao na "ludi kamen" i u tajnosti se oženio mladom tiktokerkom Vanjom

Pogledajte kako je ranije izgledala Minina tetovaža:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!