Zvezde i tračevi

"NAJLEPŠA VODITELJKA PROGNOZE IKADA": Prepoznajete našu pevačicu? Koleginica otkrila sve: Rekla sam kod koga da je vode!

Autor Dragana Tomašević

Emina Jahović je svojevremeno radila na televiziji koju je držao suprug pevačice Elme Sinanović

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović,YouTube/screenshot

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najpopularnijih domaćih pevačica, a pre karijere u muzici, radila je na televiziji.

Pre nego što je započela svoju pevačku karijeru, radila je kao voditeljka vremenske prognoze na televiziji čiji su vlasnici bili Elma Sinanović i njen suprug, a pevačica joj je pomogla kasnije da uplovi u muzičke vode.

"Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba", rekla je Elma na K1, a sama Emina je svojevremeno otkrila kako je izgledao njen rad na televiziji.

"Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života", rekla je Emina ranije Kuriru.

Ovako je Emina izgledala na početku karijere:

 A, ovako izgleda sada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!