Zvezde i tračevi

"NIŠTA BOLJA OD MAJKE PEVALJKE": U školi je ismevali, danas je najplaćenija pevačica - Prija nije ni završila srednju!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila da su je vršnjaci ismevali zbog želje da postane pevačica

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih i najplaćenijih pevačica na domaćoj estradi. Nedavno je nastupala na slavlju Đokovića, povodom rođenja sina Đorđa i Saške Đoković, a svojevremeno je otkrila da je trpela nasilje vršnjaka samo jer je želela da se bavi pevanjem,

Prija je otkrila da je deca nisu tukla, ali da su znala da puštaju snimke s njenih nastupa u učionici, smeju se i nazivaju je pogrdnim imenima.

"Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: 'Nije ništa bolja od majke pevaljke'. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo",  rekla je ona za Hello i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

 Aleksandra se veoma rano otisnula u muzičke vode, pa je srednju školu napustila ranije i nije završila četvrtu godinu. Ona nema diplomu srednjeg obrazovanja, što znači da je praktično ostala na osnovnom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!