Zvezde i tračevi

UKRALI MU SAT, LOPOVA UHVATIO NA NEVEROVATAN NAČIN! Šaran Alegro otkrio detalje slučaja - "Sada je u ZATVORU!"

Autor Katarina Bojović

Šaran Alegro otkrio je kako je uhvatio lopova koji mu je ukrao sat.

Izvor: Kurir TV printscreen

Šaran Alegro gostovao je u emisiji "Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji i ispričao priču o krađi koju je nedavno doživeo.

Kako je objasnio, pre dvadsetak dana ukraden mu je sat, a lopova je sam uhvatio na neverovatan način - preko oglasa! Policiji je odmah prijavio slučaj, te je kradljivac munjevitom brzinom završio u zatovru u kojem se, kako muzičar priča, i dalje nalazi. 

"Meni se to desilo pre dvadesetak dana. Našao sam sat i vratio ga. Lopov je u zatvoru trenutno. Mnogi satovi su isti, ali ja na oglasu vidim da je moj, znate taj momenat. Osećaš prosto. On je ispao glup. Rekao sam policiji za prvi maj: 'Evo čoveka, imamo trag', a policija kaže: 'Ne možemo za prvi maj nego tek posle praznika.' Nema kažu tužioca koji će da ga osudi sad nego tek kad prođu praznici. I ja šta ču sačekam da prođe prvi maj", rekao je Šaran.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!