ŠOK SCENA NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Tražila da je udaraju po zadnjici, pa pobesnela - Nemoj sad šamar da ti lupim!

Teodora Džehverović je doživela neprijatnost na nastupu, kada ju je muškarac iz publike lupio po zadnjici, zbog čega je burno reagovala.

Tiktok/printscreen/muzikabiosamtu

Nakon što je nedavno saopštila da odlaže izlazak svoje nove pesme zbog situacije u zemlji, Teodora Džehverović se ponovo našla u centru pažnje zbog neprijatnosti koju je doživela na nastupu. Dok se uvijala na sceni oskudno obučena, muškarac je iskoristio priliku da uradi ono o čemu mnogi sanjaju.

Teodora je pokazivala koliko je vešta u tverkovanju uz pesmu "Tresi, tresi" i približila se onima u prvom redu pozivajući devojke da je lupe po zadnjici, a jedan obožavalac se usudio da uradi isto to, zbog čega mu se odmah obratila u mikrofon.

"Samo devojke!", rekla je Teodora, pa burno reagovala na potez muškarca: "Ne! Jesi ti devojka?! Nemoj sad šamar da ti lupim ovde!", poručila mu je. Bila je u širokim pantalonama i gornjem delu bikinija, a njeni nastupi su poznati po provokativnim izdanjima i slobodnijem ponašanju, zbog čega je često na meti kritika.

This browser does not support the video element.

Teodora Džehverović  Tiktok/muzikabiosamtu

Teodora se nedavno vratila s odmora na Sejšelima, gde je napunila baterije u društvu brata i njegove supruge s kojom čeka bebu, a svakodnevno je objavljivala provokativne fotografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!