EVO ŠTA SE DESILO

ZAVRŠILA U BOLNICI, A KRENULA NA SVADBU ĐANIJEVOG SINA! Tamara Đurić hitno primljena, cele noći bila pod nadzorom lekara

Autor Branka Bajić

Tamara Đurić je trebalo da bude na svadbi Đanijevog sina, ali je umesto provoda završila u bolnici, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo.

Izvor: Instagram/tamarastar89

Tamara Đurić koja je nedavno šokirala javnost izgledom lica nakon novih operacija odrađenih u Turskoj, trebalo je sinoć da bude gošća na svadbi Đanijevog sina, ali je umesto toga završila u bolnici.

Vozač je starletu prethodno odvezao u Specijalni sud, nakon čega se spremala za slavlje, ali tada joj je pozlilo, pa su produžili u bolnicu, gde je i zadržana sve do jutros na ispitivanju. Bila je pod nadzorom lekara cele noći, a sada se, kako kaže, oseća dobro. 

"Posle dužeg vremena sam krenula na svadbu, spremala sam se, ali nisam stigla. Viša sila! Bila sam na jednom mestu, bilo je zagušljivo, pozlilo mi je i završila sam u bolnici. Pao mi je pritisak, nedostatak gvožđa. Bolje mi je sada", izjavila je Tamara Đurić.

Pogledajte kako starleta izgleda posle novih estetskih zahvata:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)