Zvezde i tračevi

OTKRIVENO KOLIKU PENZIJU PRIMA VERICA ŠERIFOVIĆ! Provela 39 godina radeći - DVA PRIMANJA spiskala u Americi!

Autor Katarina Bojović

Marija Šerifović otkrila je koliko iznosi penzija njene majke Verice koja je nekoliko decenija aktivno provela na muzičkoj sceni.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Nakon zajedničkog odmora u Dubaiju sa kojeg se redovno oglašavala i upućivala pratioce o svim dešavanjima, Marija Šerifović povela je majku Vericu u Ameriku.

Marija i Verica Šerifović provele su pet dana u Americi, a pred sam put, pevačica je nagovorila majku da podigne sve pare koje ima i pretvori ih u dolare, kako bi tamo sve potrošila. Kako su ispričale, Verica je za toliko dana potrošila 530 dolara, a Marija je otkrila i koliko iznosi Veričina penzija.

"Od decembra prošle godine sam penzioner, imam 39 godina radnog staža, zajedno sa Austrijom, u kojoj imam 11 godina, što znači u Srbiji 27 godina. U Srbiji primam 35.000 dinara, a u Austriji oko 200 evra, s tim što u maju i oktobru primam duplu u Austriji", rekla je Verica, a Marija je dodala:

"Ti u ovom trenutku poseduješ 700 dolara i podići ćeš sve pare i idemo da potrošimo ušteđevinu od penzije", rekla je Marija.

Ovako su se provodile u Dubaiju:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!