Zvezde i tračevi

NIJE DOVOLJNO SALO IZ STOMAKA GURATI U GU*ICU: Srpska starleta izvređala Jelenu Karleušu - "DEBELA SI i nisi lepa!"

Autor Dragana Tomašević

Starleta Tamara Đurić objavila seriju slika Jelene Karleuše iz nezgodnog ugla i bez šminke i osula paljbu!

Izvor: Instagram/karleusastar/tamarastar89

Starleta Tamara Đurić, koja je gostujući u emisiji Ognjena Amidžića pokazala lice posle 5 intervencija i otkrila da je u komentarima nazivaju "nakazom i avatarom", osula je paljbu po Jeleni Karleuši, koja se "pronašla u njenoj izjavi da gologu*e pevačice komentarišu šta treba da radimo".

Danas je Tamara na svom Instagram storiju objavila nekoliko fotografija pevačice, na kojima je kritikovala sve - od njenog tela do lica, pišući o tome "da ne bi trebalo da se oblači u brus i gaćice na nastupima jer je debela".

Tamara je u storiju spomenula i da nije konkretno mislila na Jelenu kada je izjavila "gologu*e pevačice", već da se "sama pronašla u toj izjavi", a potom objavila par slika s Jeleninih nastupa iz nezgodnog ugla.

Pogledajte Tamarine objave i komentare na fotografijama, među kojima se nalazi i ovaj "nije dovoljno salo iz stomaka gurati u gu*icu, treba raditi i na licu":

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!