Zvezde i tračevi

POSLE DRAME NA TERENU, VESELI SE S TRUDNOM SNAJKOM NA TRIBINAMA: Dragi Gudelj bodrio brata - Anastasija objavila snimak!

Autor Dragana Tomašević

Dragi Gudelj, koji je na utakmici doživeo srčani zastoj, bodrio brata na meču sa trudnom snajkom Anastasijom Ražnatović

Izvor: twitter/Nemanja Gudelj

Dragi Gudelj (25) je u martu ove godine kolabirao je na terenu na utakmici Kordobe i samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara ostao živ. Reanimirali su ga na terenu i sprečili tragičan ishod. Posle svega što se dogodilo srpski igrač ne planira da odustane i da ode u ranu penziju, želi da nastavi da igra fudbal.

Javnost je ubrzo nakon sedmodnevnog boravka u bolnici bila u prilici da vidi Dragog Gudelja u seriji slika koje su osvanule na društvenim mrežama, a sada ga je snimila i buduća snajka, pevačica Anastasija Ražnatović koja s njegovim bratom Nemanjom čeka bebu.

Anastasija i Dragi su bili na utakmici Sevilje i Juventusa i bodrili Nemanju i njegov klub koji je prošao u finale Lige Evrope. Anastasija je bila bez trunke šminke, sa kačketom na glavi vidno srećna i nasmejana što je Nemanjin klub odneo pobedu i prošao u finale koje će se održati u Budimpešti.

Pogledajte snajku i devera:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!