UŽIVA U TRUDNOĆI

PODIGLA MAJICU I POKAZALA STOMAK U 8. MESECU, A DEKOLTE PUCA: Helena Topalović kakvu niste videli - uskoro mama!

Autor Branka Bajić

Helena Topalović uživa u trudničkim danima i redovno se oglašava na društvenim mrežama, a evo kako izgleda u osmom mesecu trudnoće.

Izvor: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, u osmom je mesecu trudnoće i uskoro će prvi put postati mama, a bebu čeka sa suprugom Draganom Aleksićem, za kojeg se već pisalo da je veoma imućan i da joj u svemu udovoljava

Helena i Dragan su se venčali u tajnosti u septembru 2021. godine, a nedavno su otkrili da će dobiti devojčicu. Buduća mama za svoju naslednicu već kupuje firmirane stvari, a na društvenim mrežama je aktivna i jasno je da odlično podnosi prvu trudnoću.

Na Instagramu je sada objavila sliku na kojoj je podigla majicu i pokazala stomak u osmom mesecu trudnoće, a mnogi konstatuju da se nije puno ugojila, kao što to biva slučaj kod većine trudnica. 

Izvor: Instagram/helena_topalovic

Helena je saopštila javnosti da je trudna tek sedam meseci nakon što su budući roditelji to saznali, iako su ranije kružile glasine da čeka bebu, a napisala je tada: "Kao prvo... Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih... Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo, hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća. Zahvalni Bogu".

Prema pisanju medija, njen suprug je biznismen u čijem vlasništvu je zgrada u Dubaiju visoka dvadeset spratova, a za prvu godišnjicu braka poklonio joj je automobil od 100.000 evra

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!