Zvezde i tračevi

RAZVELA SE OD AMIDŽIĆA I SMUVALA SPORTISTU! Danijela Dimitrovska ima novog dečka - Mlađi je 6 godina, evo kako izgleda!

Autor Anja Konstantinović

Nakon kraha braka s Ognjen Amidžiće, Danijela Dimitrovska ponovo uživa u ljubavi, a kako prenose domaći mediji manekenka je u ljubavi sa sportistom.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/printscreen/danijeladimitrovska

Bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, koji nakon razvoda uživa u ljubavi s koleginicom Minom Naumović, manekenka i vlasnica modne agencije, Danijela Dimitrovskauplovila je u novu romansu i to s bivšim sportistom Jevremom Kosnićem.

On je, kako piše "Story", mlađi od nje šest godina, a nisu želeli da njihova veza još uvek bude javna, međutim sve čeśća pojavljivanja po beogradskim restoranima pokrenula su glasine da su zajedno.

"Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Kako se navodi ljubav traje oko šest meseci. U početku su krili da su zajedno, ali su posle nekog vremena počeli da izlaze u beogradske restorane, tako da se po prestonici već pročulo o novom paru.

Izvor: YouTube/Reggina 1914/screenshot

Inače, novi dečko Danijele Dimitrovske se uspešno bavio sportom, a sada ima privatni biznis. Kako se navodi njih dvoje su nedavno bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Atini. Danijela u tom periodu nije objavljivala fotografije, verovatno sa željom da svoju vezu još malo drži u tajnosti, a nedavno je prvi put javno progovorila o Ognjenu Amidžiću i njegovoj 17 godina mlađoj devojci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!