Zvezde i tračevi

"SINE, SMEJAĆE NAM SE CELA ULICA" - Majka molila Đanija da promeni samo jedno! Bila očajna, evo šta je pevač uradio!

Autor Anja Konstantinović

Pevač Radiša Trajković slavu je stekao pod nadimkom Đani, a malo kome je poznato kako ga je dobio, kao i da je njegova majka prvo bila očajna zbog toga.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani, poznat kao "kralj bakšiša" koji na svojim nastupima zaradi pozamašne svote novca, pre izvesnog vremena je završio na naslovnim stranama zbog snimka na kojem pije piće iz tuđe cipele. Ranije je otkrio i da je bio svedok skandala na romskoj svadbi, a je išao i u lov na "ljubičice", tačnije novčanice od po 500 evra.

Nadimak Đani ga je proslavio i izdvojio od ostalih kolega, a iako su mnogi nagađali kako je do tog naziva došlo zbog Đanija Versaćea, pevač je nedavno otkrio pravu istinu o njegovom nastanku.

Malo ko zna da je glavni "krivac" harmonikaš Miša Mijatović koji mu je prvo dodelio ime Deni, što se nikome nije dopalo, pa je pevač morao da reaguje. Nakon što je davne 1994. godine objavio album kao Radiša Trajković, pevač je zamolio Mijatovića sa kojim je tada sarađivao, da mu udene novo umetničko ime kako bi njegov novi album bolje prošao. I bi Deni, ali na sreću samo kratko.

"Dođem ja kući i kevi i ćaletu i kažem: 'Od sada se zovem Deni', a meni ćale kaže: 'Sine, neka je sa srećom', keva tužna i kaže mi: 'Sine, je l' možeš da promeniš to ime Deni? Znaš da komšija ima psa koji se tako zove, da nam se ne smeje cela ulica?' Onda kažem ja Miši: 'Menjam u Đani'", ispričao je svojevremeno pevač koji je nedavno organizovao gala svadbu mlađem sinu.

Evo i kako je Đani napravio ludnicu na venčanju sina i snaje, te su ga kitili evrima:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!