Zvezde i tračevi

POJAVILA SE U FINALU, NIKO JE NIJE PREPOZNAO! Ermina Pašović nekad i sad, pukla 15.000 evra na operacije - DRUGA ŽENA!

Autor Katarina Bojović

Ermina Pašović se pojavila u finalu Zadruge 6, malo ko ju je prepoznao na prvu.

Izvor: Pink TV/Printscreen/Youtube/printscreen/Zadruga Official

Veliko finale Zadruge 6 je usled vremenskih neprilika prekinuto i odloženo za 9. jun, a o onima koji su se pojavili u velikom studiju u Šimanovcima se i dalje priča.

Nakon što je Taki Marinković provozao besnu mašinu od 200.000 evra koju je kupio ćerki Maji Marinković, na tribinama se pojavila i Ermina Pašović koju je malo ko prepoznao. Ona je pažnju domaće javnosti dobila tek nakon što je napustila kuću u Šimanovcima, a razlog za to je njena transformacija, tačnije više njih, koje je uredno dokumentovala na društvenim mrežama i otkrivala pratiocima.

Ermina je bila učesnica treće i četvrte sezone Zadruge, gde su je gledaoci upoznali potpuno prirodnu, bez korekcija. Pašovićeva je po izlasku iz četvrte sezone rijalitija rešila da se reši svih nesavršenosti, a rezultat je u najmanju ruku šokantan.

Pričalo se da je za plastične operacije dala 15.000 evra, a mnogi se slažu da je "pametno uložila pare" i da uprkos činjenici da je radila grudi, nos, skidanje ožiljaka, mačije oči... nije preterala kao pojedine starlete koje gledamo u Zadruzi.

Pogledajte Erminu nekad:

Evo je sad:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!