Zvezde i tračevi

OŽENIĆU SE ANOM KAD IZAĐE IZ ZADRUGE! Aca Bulić presekao - želi da provede život sa BIVŠOM, evo šta kaže NJENA MAJKA!

Autor Katarina Bojović

Aca Bulić priznao da želi da obnovi romansu i oženi se Anom Ćurčić.

Izvor: YouTube/Ami G Show/Zadruga Official

Nakon što je ušla u Zadrugu kako bi suočila sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario u rijalitiju, Ana Ćurčić postala je jedan od finalista ovog programa.

Tokom čitavog učešća Anina najveća podrška bila je kuma Milena Kačavenda, ali i bivši dečko Aca Bulić koji se pojavio u velikom studiju u Šimanovcima.  Završna noć je prekinuta zbog nevremena, pobednik će biti proglašen večeras, a očekuje se da Anin bivši dečko ponovo dođe u Šimanovce.

On je novinarima otkrio da će se oženiti Anom Ćurčić posle Zadruge.

"Odavno smo bili zajedno, ali smo ostali drugovi! Ipak, moje emocije prema njoj nikad nisu prestale. Porazgovaraćemo, i ako je ono što osećam obostrano, a nadam se da jeste, biću najsrećniji čovek na svetu. Obožavam je! Što se mene tiče, možemo da se venčamo i provedemo ostatak života zajedno", rekao je Bulić i dodao da je sve ovo vreme bio Anina bezrezervna podrška:

"Preživela je svašta, a ja sam joj bio vetar u leđa! Posle svega, zaslužila je da bude zbrinuta i srećna. Bilo mi je mnogo teško da je gledam tužnu i u suzama."

Njihovu ljubav podržala je i Anina majka Mila.

"Podržavam da moja ćerka bude sa Acom Bulićem! Prva ljubav zaborava nema", kaže ona, a na pitanje da li veruje da će Aca biti bolji zet od Zvezdana Slavnića, odgovorila je:

"Zvezdan mi nikad nije bio zet! S njim nisam progovorila tri rečenice otkako je sa Anom. Stalno je noću vileneo, a preko dana spavao. Mnogi su napali moju ćerku zbog stvari koje je iznela u vezi s njihovim odnosom. Sve što je rekla je istina! Trpela je psihičko i fizičko nasilje. Borila se za pravdu!"

Izvor: Kurir/ Petar Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Informer)