BEZ PARDONA

DAJ, BRE, SANJA, STALNO SI NEŠTO SAVRŠENA! Goca Tržan odbrusila voditeljki usred emisije - prozivka pred milionima!

Autor Branka Bajić

Goca Tržan bez dlake na jeziku u emisiji Sanje Marinković - na njenom terenu joj rekla šta misli pred milionima!

Izvor: Pink TV

Pevačica Goca Tržan, koja je nedavno progovorila o raspadu grupe "Tap 011", gostovala je u emisiji Sanje Marinković i kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisala zadate teme u "Magazinu In", a u jednom momentu je uputila opasku voditeljki.

Gošće su komentarisale to što se često dešava da žene u poznim godinama blistaju, dok neke jako mlade "osede", a Goca Tržan je iznela svoje mišljenje na tu temu. Starost je privilegija u današnje vreme, mnogi ljudi i ne dožive starost, u tom smislu ako ostariš znači da si star. Ono što je problematično jeste da ne smeš da ostariš u licu, tj. ne smeš da dozvoliš da imaš bore, ne sme da ti se vidi život. Što se tiče tvog prvog pitanja, ja bih bila pragmatičnija, sijaju u 60-im one žene koje su na vreme počele s botoksom. Treba u svemu naći meru", poručila je pevačica.

Izvor: TV Pink

"Daj, bre, Sanja, ti si stalno nešto savršena, muškarci ne vole savršenost!", poručila je u nekom momentu Goca voditeljki Sanji Marinković, a kod nje je poznato da sve što misli "saspe u lice".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!