Zvezde i tračevi

45 GODINA MLAĐOJ DEVOJCI KUPIO OSTRVO OD 3 MILIONA! Ljubavna priča Kavalija i bivše manekeke - ispunjava joj SVE HIROVE!

Autor Katarina Bojović

Roberto Kavali ističe da je mir pronašao pored 45 godina mlađe cica kojoj ispunjava sve želje.

Izvor: Profimedia

Slavni dizajner Roberto Kavali uživa u svom bogatstvu koje je stekao zahvaljujući uspešnoj karijeri, a ogromne sume novca ne žali i rado troši na svoju 45 godina mlađu izabranicu, nekadašnju manekenku Sandru Nilson.

Robert svojoj dragoj često poklanja skupocene poklone, a nedavno se pisalo se i da joj je kupio čitavo privatno ostrvo u njenoj rodnoj Švedskoj, za koje je izdvojio skoro tri miliona evra. Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj domovini, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila s četiri spavaće sobe, lovačkim delom, bazenom, golf terenom, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, pisao je Daily Mail.

Iako je između njih velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu kako su jedno drugom velika podrška i uživaju u svojoj ljubavi.

Zbog ogromne razlike u godinama, svi su im predviđali kraj. Linu su nazivali sponzorušom jer jer u vezi sa Robertom Kavalijem koji po godinama može da joj bude deda. Međutim, njihova veza odoleva već 14 godina. U martu ove godine dobili su i dete, koje je njoj bilo prvo, a njemu, u 82. godini, šesto.

Sandra je rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a već je u jako ranom dobu počela da radi u modnoj industriji. Sa samo 14 godina, skauti jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – velike plave oči i smeđu kosu kakva je retkost u nordijskim zemljama.

Inače, Kavali i Sandra upoznali su se kada se on razveo od supruge 2010, a navodno su zajedno od 2014. Istakao je da je uz mlađanu lepoticu pronašao svoj mir, te da je ona njegova muza, prava ljubav i da ga nije briga za razliku u godinama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!