ZASENILA SVE

GLAMUROZNA I KAD JE "OBIČNA": Mirka Vasiljević ima na sebi 63.000 evra - komadi nakita u koje su svi gledali u emisiji!

Autor Branka Bajić

Mirka Vasiljević je zasenila sve u emisiji, a iako je bila u jednostavnom izdanju, nakit koji je imala tog dana vredi čitavo bogatstvo.

Izvor: Kurir TV printscreen

Glumica Mirka Vasiljević imala je zapaženo gostovanje u emisiji "Magazin In", s obzirom na to da je do izražaja došao nakit koji je nosila. Ogrlica, narukvice, sat i prsten koštaju pravo bogatstvo, a pominje se suma od 68.380 evra.

Mirka važi za jednu od najlepših glumica, kao i za mladu ženu koja prati svetske trendove. Poznato je da i nevenčani suprug Vujadin Savić voli da je zasipa skupim poklonima, a ne zaboravimo i da je majka četvoro dece koja izgleda božanstveno.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Tog dana je nosila dve "Cartier Love" narukvice od 8.000 i 5.150 evra, inače jedan od najpopularnijih komada nakita, kao i jednu od 8.650 evra. Prsten koji je nosila vredan je 2.880 evra, a ogrlica marke "Van Cleef Alhambra" od žutog zlata košta 15.600 evra. Glumica ju je iskombinovala s narukvicom istog dezena, čija je cena 12.100 evra.

Ukoliko se na sve to doda još i "Rolex" na drugoj ruci, dolazi se do sume od 68.380 evra.

(MONDO/Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!