Zvezde i tračevi

SVI SE PITAJU OD KAKO SE POJAVILA U SPOTU SAŠE KOVAČEVIĆA: Ovo niste znali o Mini, zgodnoj ženi Nemanje Nedovića!

Autor Dragana Tomašević

Mina Milutinović je nedavno postala mama malenoj Taliji, a interesovanje za nju vlada i pre nego što je upoznala proslavljenog košarkaša!

Izvor: Instagram/minamilutinovic/ATA Images/Antonio Ahel

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga Mina Milutinović početkom meseca postali su roditelji devojčici Taliji, čije ime znači "sreća".

Iako je u centar pažnje dospela nakon što su pre nekoliko godina objavljene "prve slike" devojke proslavljenog košarkaša, manekenku Minu Milutinović smo upoznali kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Slučajno".

Pogledajte kako je tada izgledala:

Mina Milutinović u spotu Saše Kovačevića
Izvor: YouTube/Saša Kovačević . tv

Lepotom i izvajanim relom je očarala i mušku i žensku publiku, ali i stavom koji je ranije iznela o svojoj karijeri manekenke. "Nikada nisam gladovala zbog manekenske karijere niti bih na to pristala", rekla je Mina jednom prilikom Storiju.

Jedno od najčešće postavljanih pitanje je i koliko je visoka supruga košarkaša, a na zvaničnoj stranici njene modne agencije stoje i visina i njene ostale mere:

Mina je visoka 178 cm, obim grudi je 90, struka 63 i kukova 93.

Pogledajte Minu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!