Zvezde i tračevi

DECA DA MI BUDU BESKUĆNICI?! Živi u vili od 145 miliona i NE MRDA ODATLE - haos zbog bivše žene Kevina Kostnera!

Autor Dragana Tomašević

Bivša žena Kevina Kostnera, koja je u aprilu ove godine podnela zahtev za razvod braka, ne mrda iz kuće koju je glumac kupio pre braka, jer "ne želi da deca budu beskućnici"

Izvor: Profimedia

Vest da se Kevin Kostner razvodi od supruge Kristin Baumgartner posle 18 godina braka, odjeknula je u svetskim medijima, ali ne zbog navoda, kao kod većine kolega "da je našao mlađu", već činjenice da i dalje žive pod istim krovom.

Kristin Baumgartner, koja je glumcu rodila troje dece, odbija na napusti luksuznu vilu u kojoj živi, vrednu 145 miliona dolara, uprkos zahtevu glumca da "sada kada nisu u braku treba da napusti i njegovu kuću".

Kostner je putem advokata, nakon zahteva za razvod koji je Kristin podnela u aprilu ove godine, naveo da je spreman da joj omogući 30 dana da se iseli, otkrio da će joj isplatiti milion i po dolara po predbračnom ugovoru i čak pomoći oko hipoteke i troškova selidbe u novu nekretninu po njenom izboru.

Kristin odbija sve ovo i tvrdi za medije "da njen bivši muž pokušava od dece da napravi beskućnike". Ona je u izjavi rekla "da je to kuća u kojoj su rođeni i rasli", a Kevin dodaje "i koju sam sam kupio pre stupanja u brak".

Pogledajte kako izgledaju kuće Kevina Kostnera, među kojima je i vila od 145 miliona:

Glumac je otkrio u najnovijoj izjavi "da njegova deca neće biti beskućnici"."Njihove sobe, igračke, knjige, police... ostati tu gde jesu i da će zahvaljujući zajedničkom starateljstvu na kojem insistiram, to biti sobe u kojima mogu da žive sve vreme, ukoliko to požele".

"Oni su tinejdžeri i nije im problem da razumeju razvod i da provode vreme i sa mamom i tatom. Napomenuo bih da se sa snimanja vraćam 25. ili 26. juna i da po povratku u dom bih voleo da ne bude i moja bivša žena".

Kevin Kostner je ponudio da čak plati troškove selidbe supruzi, ali da ona to i dalje odbija jer "ne postoji pravna osnova po kojoj bi on mogao da je iseli".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!