Zvezde i tračevi

"ŠTA JE OVO? POSLE ZADRUGE POSTAO STRUČNJAK ZA KOŠARKU" Bura na mrežama zbog Ivana - sedeo U LOŽI, pored njega 2 LEGENDE

Autor Katarina Bojović

Ivan Marinković pojavio se na utakmici Crvene Zvezde i Partizana, a njegovi storiji pokrenuli su lavinu reakcija.

Izvor: twitter/@ScepanCar

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, otac deteta Miljane Kulić i učesnik brojnih srpskih rijalitija, nakon završetka Zadruge i zamalo tuče sa Zoricom Marković u emisiji, pojavio se u hali "Pionir" na košarkaškom derbiju Crvene Zvezde i Partizana.

Marinković nije krio koliko je srećan što prati utakmicu iz prvog reda, dok su pored njega sedeli slavni srpski sportisti. Ivan je u nedelju zauzeo mesto u loži na terenu, tik do košarkaša Zorana Moke Slavnića i legendarnog rukometaša Veselina Vujovića. Osmeh sa lica nije skidao, navijao je i snimao se za društvene mreže.

Snimak koji je objavio na svom Instagarmu pokrenuo je lavinu reakcija, a mnogi su se šalili da je pored brojnih "titula" sada postao i "stručnjak za košarku".

 Pogledajte i fotke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!