Zvezde i tračevi

KAKO GUDELJ IZGLEDA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE? Ne liči na sebe, evo šta mu se desilo s glavom - Isplivale prve FOTKE!

Autor Anja Konstantinović

Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije Nemanje Gudelja nakon transplantacije kose.

Izvor: Instagram/nemanjagudelj

Fudbaler Sevilje i dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj, nakon poslovnih uspeha, rešio je da se posveti sebi, te je odlučio se da se podvrgne intervenciji presađivanja kose. On je otputovao u Tursku kod jednog poznatog lekara, a iz bolnice je i podelio snimak na kojima se vidi kako se grli sa doktorom i čitav proces pripreme. Fudbaler nije krio sreću zbog svoje odluke i želje da mu kosa bude gusta i kvalitetna.

Frizura i dužina iste postale su njegov zaštitni znak, a sa nestrpljenjem čeka prve rezultate. Klinika na kojoj je odlučio da se podvrgne ovom tretmanu podelila je gotovo sve pripreme procesa, ali i fotografiju na kojoj se vidi kako Gudelj izgleda bez kose.

Gudelj je skoro skroz ćelav, sa sitnim ožiljcima i ranama od bockanja i početnog procesa transplantacije, a gotovo da ne liči na sebe. Njegova partnerka Anastasija već neko vreme se odvaja od njega, te nema dileme ni da ga podržava u ovoj situaciji.

Anastasija i Nemanja su nedavno izgubili bebu što je oboje pogodilo, te se od tada ne odvajaju, a Gudelj čini sve kako bi svojoj izabranici olakšao i pomogao joj da prebrodi tužnu situaciju u kojoj su se našli. Pevačica je nakon tužne vesti u suzama bodrila izabranika s tribina, a zatim posetila porodicu u Beogradu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!