Zvezde i tračevi

VREĐAO JE, ONA GA ŽESTOKO PONIZILA PRED SVIMA! Senida spustila nepristojnog momka: Znam da nemaš mišiće, imaš OVO! VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Popularna pevačica Senida žestoko je ponizila nepristojnog momka iz publike pred svima!

Izvor: M.P./ATAIMAGES

Tokom par dana trajanja Music Week festivala došlo je do nekoliko incidenata - pojedinci iz publike gađali su Breskvicu i njene prateće igrače granom, pogodili Mihajla Veruovića Vojaža flašicom, a potom par "projektila" bacili i na Emu Radujko koja se na bini pojavila u tangama, te obračunala s napadačima.

I pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah doživela je neprijatnost tokom nastupa na drugoj večeri festivala. Na hiljade ljudi iz publike uživalo je u njenim hitovima, ali je jedan od mladića svojim ponašanjem isprovocirao pevačicu koja mu nije nije ostala dužna.

U jednom trenutku je, tokom njenog izvođenja, flašica iz publike poletela ka bini. Mladić je sve vreme dobacivao pevačici, vikao i vređao je. Koliko je bio glasan, ona je sve to čula dok je pevala na bini. Senida na njegovo ponašanje nije mogla da ćuti, te je odreagovala i obratila se momku koji ju je gađao flašicom i to na mikrofon.

"Imaš mišiće? Nemaš, znam da nemaš. Imaš ovo", rekla mu je Senida i pokazala srednji prst.

Publika je podržala pevačicu gromoglasnim aplauzom, te je Hajdarpašićeva nastavila sa svojim nastupom, a ovaj događaj nije uspeo da je poremeti, te je ostatku fanova priredila veče za pamćenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!