"OVO JE NASILJE"

STOKO POGANA I RASPALA! Kaća Živković pobesnela zbog STRAVIČNIH poruka koje dobija - Dabogda vam se trostruko vratilo!

Autor Branka Bajić

Katarina Živković više nije mogla da ćuti, pa je burno reagovala na Instagramu zbog onih koji joj šalju poruke uznemirujućeg sadržaja.

Izvor: Antonio Ahel / ATA Images

Pevačica Katarina Živković je nedavno otkrila šta zna o Milanu Stankoviću, ali i javno iznela svoj stav da decu treba tući kao nekada, odnosno vratiti stare vaspitne metode kakve su i njeni rodtelji primenjivali kako bi je izveli na pravi put, ali je zbog toga naišla na burne reakcije i osude na društvenim mrežama.

Katarina je objavila poruke koje joj stižu, zgrožena onim što joj pojedinci pišu, pa se besno oglasila i odgovorila na uvrede.

"Ovo što vi radite i pišete meni i o meni je nasilje. Prvo, ne želite da čujete šta govorim, drugo, nemate kapacitet da razmete, jer ste ograničeni i glupi k'o k****. Treće, sve što želite meni dabogda vam se trostruko vratilo, stoko jedna pogana i raspala", napisala je pevačica na Instagramu.

Izvor: instagram/katarina_zivkovic_official

"Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite", izjavila je Katarina nedavno za "Hit Informer".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!