Zvezde i tračevi

ISPOD KREVETA PRONAŠLA ČUDNU PORUKU! Sofija i Luka iznajmili vilu za 40.000 € - Manekenka nije mogla da veruje šta piše!

Autor Anja Konstantinović

Sofija Milošević otkrila je kakvu poruku je pronašla ispod kreveta u iznajmljenoj vili od 124 kvadrata.

Izvor: Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević i njen izabranik fudbaler Luka Jović zajedno sa sinovima otputovali su u Tursku na odmor, odakle je lepa manekenka objavila fotografije u bikiniju i brutalnim oblinama usijala društvene mreže. Sofija se sada na mrežama ponovo odlasila s letovanja i nasmejala svoje pratioce na Instagramu.

Ona je otkrila kakvu neobičnu poruku je pronašla ispod kreveta - "Da, čistili smo i ovde takođe", pisalo je na papiru ispod kreveta, što je jako nasmejalo manekenku.

Napadač Fjorentine rezervisao je vilu od 124 kvadrata u Beleku, a na odmor je poveo i sinove, ali i dadilju, taštu i šuraka. Luka nije žalio para, pa je za 10 dana luksuznog odmora iskeširao čak 40.000 evra.  Manekenka i fudbaler ove godine planiraju da naprave veliku svadbu

Izvor: Instagram/sofijamilo

Pogledajte kako Sofija izgleda u bikiniju:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!