"DRAGO MI JE"

PUN MI JE INBOKS TIH PITANJA! Milica Pavlović konačno progovorila o onome što sve zanima - evo da li će na Evroviziju!

Autor Branka Bajić

Milicu Pavlović već godinama fanovi priželjkuju da vide na Evroviziji, ali se do sada povodom toga nije oglašavala.

Izvor: Instagram/senoritamilica

Milica Pavlović je već duže vreme jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, a mnogi se iz godine u godinu zapitaju da li će se kandidovati za predstavnika Srbije na Evroviziji.

S obzirom na to da ima uspešnu karijeru, spotove i nastupe u koje ulaže čitavo bogatstvo, Milica bi i te kako mogla da se nađe na sceni Evrovizije, a da li razmišlja o tome otkrila je i sama. Iako do sada nije govorila na ovu temu, priznala je da zna da njeni fanovi to duže vreme priželjkuju, pa ih je udostojila odgovora.

"To je želja mnogih mojih fanova i drago mi je zbog toga. Ali ja, iskreno, ne znam kad bih našla vremena za to. Možda, otkud znam, 'ajde... Ne znam šta da kažem... Ja s jedne strane bih, a sa druge ne bih. Tu sam negde, klackam se između. Aj, polako, videćemo! Svakodnevno imam pun inboks s tim pitanjem", otkrila je Milica s osmehom.

Milica je ove godine dovođena u vezu s Evrovizijom radi predstavnice Izraela i pesme koju je Milica prepevala 2019. godine na srpski jezik. Radi se o pesmi "Bezobrazan" koja je prevedena u "Riba de luks", a izašla je na albumu Milice Pavlović "Posesivna", 2022. godine.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!