RADOSNICE

DESILO MI SE PRE DESET GODINA... Prijovićka zaplakala pred kamerama, jedna stvar ju je SLOMILA - Filip sve vreme uz nju

Autor Branka Bajić

Aleksandra Prijović se rasplakala na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta, na kojoj je otkrila veliko iznenađenje za svoju publiku.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Aleksandra Prijović, koja je nedavno zaplakala na svom nastupu i ganula javnost, nakon izlaska albuma "Devet života" za koji dobija sve pohvale održala je konferenciju za medije na kojoj je najavila i drugi koncert u Štark areni u Beogradu, nakon što je prvi već rasprodala.

Pevačica je novim albumom u koji je, navodno, uložila 300.000 evra, napravila pometnju na sceni i mnogi kažu da je zadala domaći zadatak svojim kolegama, a danas se na konferenciji i rasplakala kada je saopštila koje iznenađenje ima za svoje fanove.

"Dobar dan svima. Prvo moram da kažem da imam tremu i da sam je poslednji put imala pre deset godina. Hvala vam što ste došli i hvala na razumevanju, jer sam još pre par meseci rekla da ćemo se družiti. Mislim da je ovo odličan povod, novi album i rasprodat koncert u Areni. Hvala vam puno svima, mojim saradnicima, publici i svima koji su bili uz mene", poručila je Aleksandra Prijović kroz suze radosnice.

Novi nalet emocija usledio je kada je saopštila datum drugog koncerta - 30. septembar, veče nakon prvog zakazanog za koji više nema karata. Na konferenciji joj je podrška bio suprug Filip Živojinović, od kojeg se ne razdvaja. 

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!