Zvezde i tračevi

BEZOBRAZNE FOTKE STARLETE KOJA SE SVAĐALA S VRANJEŠEM: Hapšena s Mimi Oro, sad kipi iz kupaćeg - pogledajte Božanu

Autor Dragana Tomašević

Božana Vujinović objavila izazovne fotografije na društvenoj mreži Instagram

Izvor: Instagram/bozanstvena___/printscreen

StarletaBožana Vujinović našla se u centru pažnje pre nekoliko godina zbog veze sa pevačem Acom Lukasom, a prošle godine i zbog prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem tokom koje su pljuštale psovke i uvrede.

Nedugo nakon što je Vranješu poručila "malo su te tukli", izazvala je skandal na društvenim mrežama kada je iznela svoj stav da "ovo nije kameno doma u kojem žene moraju da kuvaju" i poručila da su pojedini muškarci "nesposobni".

"To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije da budemo domaćice i punimo paprike i imamo neambicioznog muškarca sa kojim bi sedele 24 sata i smrdele na zapršku".

Sada je Božana u centru pažnje samo zbog izgleda, a ne stavova ili svađa - ona je na Instagramu objavila fotografije sa odmora na kojima se vidi da nosi nikad manje bikini gaćice, ali i da joj grudi ispadaju iz gornjeg dela.

Pogledajte ove:

Ali, i ostale Božanine slike:

Bivša devojka Ace Lukasa se pre nekoliko godina našla u centru skandala, kada su mediji pisali da je navodno privođena sa Mimi Oro zbog navoda da se bavi prostitucijom.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!