Zvezde i tračevi

OSTAVIO VODITELJKU, SMUVAO ZGODNU DOKTORKU! Aca Sofronijević pokazao NOVU DEVOJKU - ovo je doktorka koja ga je OSVOJILA!

Autor Katarina Bojović

Aleksandar Sofornijević pokazao je svoju novu izabranicu.

Izvor: Instagram/sofronacc

Baš kada su svi očekivali svadbu, Aleksandar Aca Sofronijević sve je iznenadio i saopštio da je slobodan kada je njegov emotivni život u pitanju, te da je stavio tačku na vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Harmonikaš koji je prekinuo saradnju sa Grand produkcijom, je zaljubljen u zgodnu plavušu, inače doktorku koja ima sličan temperamenti kao i njen poznati dečko, što ih je najviše i zbližilo. Aca je u više navrata isticao da je reč o devojci koju javni svet ne zanima, a nakon nekoliko meseci veze konačno ju je pokazao.

Na fotkama koje je objavio na svom Instagramu vidi se da je srećan i ispunjen, te i zaljubljen do ušiju u svoju novu izabranicu. Emotivne pesme koje su upotpunile ceo snimak ukazuju jasno da je reč o osobi koja je osvojila srce ovog sjajnog muzičara.

I dok je uz prvu pesmu "Al’ je lep ovaj svet" jasno da oboje uživaju, druga numera je eksplicitnog naslova: "Ti si moj". 

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!