Zvezde i tračevi

LJUBILA KARIĆA, PA SMUVALA CECINOG BIVŠEG! Bila MIS SRBIJE, a sada radi kao voditeljka - sve što niste znali o Jovani!

Autor Katarina Bojović

Jovana Ljubisavljević uplovila je u svet novinarstva nakon završene rijaliti karijere, a ovo je njena biografija i godište.

Izvor: Instagram/ljubisavljeviceva

Jovanu Ljubisavljević domaća javnost upoznala je tokom boravka u Zadruzi u koju je ušla sa 24 godine kao zauzeta devojka.

Tokom boravka na imanju u Šimanovcima zbližila se sa Stefanom Karićem i tadašnjeg dečka javno ostavila zbog njega. Sa Karićem je dug bla u vezi, a ljubav je pukla po njegovom izlasku iz rijaltiija. Lepa misica nakon raskida je odlučila da se posveti sebi i karijeri, te zaplovila novinarskim vodama i započela voditeljsku karijeru.

Iako je njen bivši dečko u centru skandala zbog optužbi za brutalno prebijanje Nataše Šavije, Jovana je bila izričita u tome da neće komentarisati Karića, te nastavila da uživa u ljubavi sa svojim novim izabranikom, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović - Bogdanom Srejovićem.

Inače, malo ko zna koje je misica godište. Jovana ima 27 godina, završila je Ekonomski fakultet, a mnogi je pamte i iz mlađih dana kada je izgledala drugačije. Bavi se modelingom već devet godina, a 2017. bila je izabrana za Mis Srbije. 

Pogledajte stare fotke:

Evo je danas:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!