VRELI ODMOR

IMA 19 GODINA, GAĐALI JE FLAŠAMA, A OVAKO ODGOVARA HEJTERIMA: Ema Radujko objavila brutalne fotke - Pričajte šta hoćete!

Autor Branka Bajić

Ema Radujko obožava da pokazuje svoje telo i da pravi provokativne slike koje završe na društvenim mrežama, pa je i posle incidenta na Ušću raspametila muški deo fanova.

Izvor: instagram/emaradujko

Mlada pevačica Ema Radujko je na ovogodišnjem Belgrade Music Week festivalu doživela neprijatnost zajedno s pojedinim kolegama, kada je prvo izazvala burne reakcije zbog provokativnog oblačenja, a potom su je i gađali flašom iz publike pa se obračunala s njima sa bine.

Ema je poznata po tome što voli da pokazuje svoje telo i redovno niže provokativne objave na Instagramu, a nakon incidenta je napustila Srbiju i otišla u toplije krajeve. Objavila je niz fotografija u malenom bikiniju na kojima ističe svoju zadnjicu i ostale delove tela, a pokazala je i boju koju je već nabacila.

"Možete da pričate šta hoćete, ali bitno da smo svi ovde top", napisala je Ema uz fotografiju zadnjice u tangama, a pogledajte čime je počastila pratioce.

Osim Eme Radujko, na Musc Week-u su bili gađani i Vojaž i Breskvica, koji su se potom i oglasili, a u njihovu odbranu stale su brojne kolege, među kojima i Teodora Džehverović, koja je takođe nastupila na ovom festivalu. 

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!