Zvezde i tračevi

MODRICE I PODLIVI - ŠOK IZDANJE ANĐELE ĐURIČIĆ! Svi bruje o vezi sa OPASNIM MOMKOM, ona JAVNO moli za pomoć - NAGRĐENA!

Autor Katarina Bojović

Anđela Đuričić se požalila na modrice koje joj izlaze po telu, te javno zamolila da joj neko da savet ukoliko je prošao kroz isto.

Izvor: YouTube/zadrugaofficial/screenshot

Nakon što je stavila tačku na vezu sa Zvezdanom Slavnićem zbog koje su je pratili brojni skandali, Anđela Đuričić odlučila je da se vrati u rodnu Crnu Goru i posveti svom životu i porodici.

U poslednje vreme spekuliše se i da je ponovo emotivno ispunjena, te da je uplovila u romansu sa opasnim momkom iz Budve, a ona se ovim povodom do sada nije oglasila. Anđela se sada obratila svojim pratiocima za pomoć. Anđela se požalila svojim pratiocima da su je izujedali komarci i da su joj se pojavile modrice i podlivi po telu.

"Šta koristite protiv komaraca? Mene su nagrdili. Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu i ishod budu modrice kao meni?", pitala je Đuričićeva.

Izvor: Instagram/andjelaadjuricicc

Od jedne žene je dobila odgovor:

"Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet", glasila je jedna od poruka koja joj je stigla, a Anđela je odmah odgovorila:

"Takođe, najčešći odgovor da pođem kod doktora, možda je pad imuniteta ili nisko gvožđe. Hvala, proveriću", odgovorila je Anđela i otkrila da planira da poseti doktora zbog ove situacije.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!