NA IBICI

ANASTASIJA I GUDELJ U NOĆNOM PROVODU: Za dva komada garderobe dali 10.000 evra, pogledajte kako pevačica BLISTA

Autor Branka Bajić

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili fotku iz noćnog provoda sa Ibice, a fudbaler je pokazao i kako izgleda posle transplantacije kose.

Izvor: Lepa i Srecna

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj trenutno uživaju uzajedno na odmoru na Ibici, gde se svakodnevno provode, a sinoć su otišli na romantičnu večeru, pa zatim u noćni život.

Oboje su aktivni na društvenim mrežama, pa je Anastasija objavila fotografiju i iz sinoćnjeg provoda, a za ovu priliku su se oboje sredili i zablistali u "Guči" garderobi.

Pevačica je nosila dugu crnu haljinu za koju mediji pišu da košta oko 5.000 evra, dok je Gudelj imao prsluk iste modne marke za koji je dao čak 2.500 evra.

Fotografiju je objavio i Nemanja na svom Instagram profilu, uz emotikon bubamare, kako inače zove svoju lepšu polovinu. Poznato je da je Gudelj nedavno išao na transplantaciju kose, pa je pokazao i kako izgleda posle zahvata.

Izvor: Instagram / raznatovicanastasija

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!