NE ZAPITKUJE

AKO ME NE VOLIŠ, IDI, BRATE! Suzana Mančić je više od 20 godina u ljubavi s istim čovekom - "Ne pitam ga gde je i s kim"

Autor Branka Bajić

Kod Suzane Mančić nema ljubomore i svako ima svoju slobodu, pa smatra da zato i uspeva da održi uspešan brak sa Simeonom Ocomokosom.

Izvor: Kurir TV screenshot

Voditeljka i nekadašnja "Loto devojka" Suzana Mančić već godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a ono što uvek zanima javnost jeste kako održava ljubav na daljinu, kao i da li postoji ljubomora.

"Ako me voliš, bićeš sa mnom. U suprotnom, ako me ne voliš, idi, brate. Niko te ne tera da budeš s nekim, osim iz ljubavi. Ako sam ti ja dobra, nećeš tražiti drugu", smatra Suzana Mančić, koja je od onih žena koje ne vole da kontrolišu svog partnera i da ga zapitkuju gde je i šta radi dok su razdvojeni.

"Uspevamo dvadeset i nešto godina da budemo zajedno, iako ne živimo skupa i onim bračnim, klasičnim životom. Mislim da poštuje profesionalca u meni isto kao što i ja poštujem njega i njegov posao. Razumem ga i ne postavljam mu pitanja gde je, šta je i s kim je", otkrila je Suzana, koja je odgovorila i na pitanje da li je više rizikovala u životu u ljubavi ili u poslu.

"U poslu sam rizikovala zbog ljubavi. Nekoliko puta sam pravila velike rezove u karijeri, jer se zaljubim. Zaljubim se i jednostavno odem. Nema me, ali nije mi žao", s osmehom na licu je rekla Suzana, koja je otkrila kako joj uspeva da ostane nasmejana čak i kada ima probleme.

"Svi imamo brige, ali lakše je izboriti se sa životom i sa problemima ako se malo sprdaš sa životom. Našališ se na svoj račun, onda ti je sve lakše u životu", smatra voditeljka, koja i dalje pleni harizmom kao i nekada u bivšoj Jugoslaviji, kada je važila za jednu od najpoželjnijih žena sa javne scene.

"Osećam se kao zvezda. Trajem toliko dugo, znaju me bake, deke, mame, tate i deca. Generacijski sam prisutna u mnogim kućama i porodicama, to mogu samo zvezde. Dobro je što me nije ponelo. Ostala sam normalna", rekla je Mančićeva, čije detinjstvo nije nagoveštavalo da će postati javna ličnost.

"Moja majka, pokojna, govorila je: 'Jao, Bože, dete, kada si ti postala ovakva? Bila si tutamuta, gde te stavim, tu te i nađem'. Bila sam jako stidljiva, ali valjda je kroz ovaj posao ta druga strana moje ličnosti došla do izražaja", objasnila je Suzana Mančić.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!