Zvezde i tračevi

PRVO JOJ SVE ISPADALO IZ BIKINIJA SADA I NJEGA SKINULA: Isplivale šok fotke bivše devojke Ace Lukasa – Božana SKROZ GOLA

Autor Dragana Tomašević

Božana Vujinović pokazala izvajano telo bez ijedne krpice na sebi!

Izvor: Instagram/bozanstvena___/printscreen

StarletaBožana Vujinović, koja je pre 5 godina bila u romantičnoj vezi sa folkerom Acom Lukasom, nedavno se našla u centru pažnje domaćih medija zbog prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem koju je objavila na svom Instagram storiju.

U prepisci je sve prštalo od psovki, nakon čega je društvene mreže Božana iskoristila za nešto lepše objave. Pre par dana je otputovala na odmor i objavila slike kojima je otkrila da nosi najmanji mogući kupaći, a sada i da je i njega skinula.

Božana je pozirala gola na bazenu i otkrila izvajanu figuru. Ovako ona izgleda:

Izvor: Instagram/bozanstvena___/printscreen

 A, ovako izgleda obučena:

Božana Vujinovic je starleta poreklom iz Banjaluke, koja se slikala za muške casopise, ali bila i u centru nekoliko skandala. Božana (24) je hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, navodno pronadeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!