REKLE SU "DA"

PRVE FOTKE LUKS VENČANJA NA SVETOM STEFANU! Anita i Matora staju na "ludi kamen", a evo ko je došao od poznatih! FOTO

Autor Anja Konstantinović

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora izgovoriće sudbonosno "da" u Crnoj Gori.

Izvor: Instagram/matora23

Nekadašnje učesnice ZadrugeJovana Tomić Matora i Anita Stanojlović zakleće se na večnu ljubav u luksuznoj vili od 3 miliona evra na Svetom Stefanu. Matora je na sebi imala belo odelo koje joj je radi, kako je sama ranije otkrila, kreator Bata Spasojević, dok je Anita blistala u beloj kratkoj haljini.

Kum bio Marko Đedović, a Anita se pohvalila prvom zajedničkom fotografijom sa svojom, kako oni kažu, jačom polovinom. Njih dve su obe u belom, nežno pozirale i to pored svadbene trpeze koja je nalik bajci.

Anita je oduvek želela da se venča na moru, a tu želju joj je upravo Matora istpunila. One su se odlučile da venčanje obave u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, a dekoracija koju su postavile i odabrale, raspametila je sve.

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja, Sandra Rešić, Ermina Pašović, Mikica Bojanić, novinar Marko Đedović, starleta Tijana Ajfon već su pristigli i uveliko se vesele i spremaju za venčanje.

Venčanju je prisistvovao i bivši zadrugar Stefan Karić, koji je jedva dočekao da dođe i proslavi zajedno sa Matorom ovaj, za nju, veoma važan dan. Svi se pitaju koliko će se para naći u koverti, s obzirom na to da su on i Matora dugogodišnji prijatelji.

Izvor: Instagram/ticamaksimoviccocoti

Među zvanicama je bila i Tijana Ajfon koja je doživela stres i ogromnu traumu kada joj je tokom prethodnog dana zapaljen automobil, ali je to nije sprečilo da jednoj od najboljih prijateljica prisustvuje na venčanju.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!