Zvezde i tračevi

MIS SRBIJE I NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR! Prevarila naciju, uzela krunu od 5.000 € i nestala! Evo gde je Nikolina sada! FOTO

Autor Anja Konstantinović

Nikolina Dančević 2012. godine proglašena je za mis Srbije, a onda je usledio skandal zbog kog joj je oduzeta kruna.

Izvor: Instagram/nikolina_dancevic_bojic

Nikolina Bojić, danas Dančević, iz Apatina kada je imala 25 godina proglašena je za mis Srbije, a onda je otkriveno da je udata, što nije u skladu sa pravilima izbora i kruna joj je oduzeta. Međutim tu nije kraj, kasnije se saznalo da je lepa Nikolina slagala za još jednu stvar.

Prvo su u javnost isplivale provokativne fotografije na kojima je pozirala samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama, a odmah potom se saznalo i da je misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića.

Inače, Nikolina se predstavila kao fitness instruktorka, ali je zapravo radila kao kuvarica u restoranu u Apatinu. Tek kasnije kompanija Miss Yu pomogla joj je da upiše Višu školu za fitness.

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra. Nakon skandala, Nikolina je samovoljno vratila krunu i predala titulu prvoj pratilji Aleksandri Doknić. Organizatori su tražili da plati odštetu od 50.000 evra.

Nikolina i Frenk prestali su da se kriju od javnosti, da bi u avgustu 2013. napravili veliku svadbu u Apatinu i crkveno venčanje. Sada imaju ćerku i sina, žive u Montrealu u Kanadi, a Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom.

Pogledajte kako sada izgleda:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!